Masterclass Stressmanagement

Ontdek de routines voor een krachtig lijf en rust in je hoofd

Met als resultaat flow in je bedrijf, op je werk én thuis

Elke donderdag

19.00 uur

Deelname is gratis!

Grootste frustratie van DEZE TIJD

Als professional en mens zou je het liefst 10 dagen in een week willen stoppen. Is het ene probleem opgelost, dan staat het volgende al voor de deur. Ondertussen worden er ook dingen van je verwacht aan het thuisfront. Hoe ga je dit in hemelsnaam organiseren zonder dat je zelf omvalt? Je wilt wel, maar je bent het overzicht kwijt, dus lukt het je niet. Hoe frustrerend!

Door de voortdurende druk kom je weinig toe aan beweging en zit je veel op je bureaustoel en in de auto. Laat staan dat je aan sporten toekomt. Ondertussen zijn er weer wat kg’s bij gekomen, heb je weinig energie en is het onrustig in je hoofd.

ook thuis ben je er steeds minder

Je merkt dat je niet meer kan opladen van een weekend, laat staan van een dag vrij. Je bent snel geïrriteerd en weinig spraakzaam, zowel thuis als zakelijk. De laatste keer dat je bent gaan hardlopen, kan je je niet eens herinneren.

Je bent snel moe en krijgt steeds meer moeite om je te concentreren. Steeds vaker vergeet je dingen. Het lukt je niet meer om met de spanning om te gaan van gebeurtenissen, verplichtingen en problemen. Je voelt je uitgeput, opgebrand. En bent bang om burn- out te raken of misschien zit je er al in.

Voel het vuur weer in jezelf

Tijdens de masterclass stressmanagement krijg je inzicht in je huidige leefstijl, leer je over stress en welke routines jou gaan helpen om stressbestendig(er) te worden.

Je ontdekt tijdens de live online masterclass:

Marc de Winter

Zowel als leidinggevende, ondernemer en mens weet ik wat stress kan doen als je er niet goed mee omgaat. Ongeacht de oorzaak.

Ondanks een aantal ingrijpende gebeurtenissen, op privé vlak en ook zakelijk, ben ik altijd weer opgestaan. En mijn kernwaarden blijven uitdragen. De kennis, ervaring en kracht deel ik graag met jou als professional en mens. Zodat je routines inbouwt, die je kracht in je lijf en rust in je hoofd geven.

De missie van 37degreez is om, als onderdeel van de gezondheidsrevolutie, ondernemers leider te maken over hun fysieke en mentale gezondheid. In combinatie met het bijdragen aan een duurzame(re) leefomgeving.

Live masterclass: stressmanagement

In de live masterclass stressmanagement leer je in 1,5 uur routines die zorgen voor een krachtig lijf en rust in je hoofd. Met als resultaat flow in je werk én thuis.

Voorkeur voor een andere dag en/ of tijdstip? Dat kan!
Klik op contact, laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Datum: elke donderdag
Tijd: 19.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 25 deelnemers
Investering: 1,5 uur van je tijd & energie 😉
Locatie: online via Zoom

Scroll naar top